top of page

אביזרי עזר לאפיה

  • תמונת הסופר/ת: chenhayek
    chenhayek
  • 21 בפבר׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 11 באפר׳ 2024

איזה אביזרים נחוצים ומומלצים לשם הכנת המקרונים?




ree



מסננת - פריט חובה לשם הכנת המקרונים, רצוי שהחורים לא יהיו צפופים מדיי ולא יהיו גדולים מדיי, כדי שהאבקה תעבור "בשלום"


ree


משקל- אם משתמשים בשיטה הצרפתית - המשקל לא חובה כיון שבמתכונים רבים הכמויות ניתנות לפי כוס/רבע/שליש כוס, אך אם מכינים מקרון לפי השיטה האיטלקית, פריט זה הוא די חובה.


ree


מד טמפרטורה- הכרחי בלבד אם מכינים מקרון בשיטה האיטלקית, כיוון שמרנג איטלקי מורכב מחלבונים מוקצפים וסירופ סוכר שחייבים להכין בטמפ' הנכונה.


ree

משטח סילפאד- לא חובה, אפשר להשתמש בנייר אפיה, רק צריך לקחת החשבון שאם מזלפים על ה״קפל״ של הנייר, המקרון עלול לצאת לא טוב


ree

ree

ree

הנה דוגמא למקרון שיצא לי עקום בעקבות כך שזילפתי אותו על הקפל:


ree


שקיות זילוף חד פעמיות- באופן אישי מעדיפה לעבוד איתן כי ככה יש פחות כלים לשטוף :-), אני מזמינה אותן מאחד האתרים הסינים הזולים


התמונה לקוחה מאתר aliexpress

ree

ספטולה- קטנה או גדולה , זולה או יקרה - זה לא משנה


ree

מיקסר - כמובן שעדיף מיקסר רגיל על פני ידני, אבל גם עם השני ניתן לעבוד



Comments


bottom of page