לאחר שמזלפים מקרונים בתבנית האפייה, ניתן לעטר ולקשט את העוגיות עם קישוטים שונים.
הקישוטים יכולים להיות סוכריות צבעוניות, פנינים, שבבי קוקוס, קקאו, גרגירי וניל, שבבי עוגיות וכו'.
את הקישוטים יש להניח על המקרונים לאחר שמזלפים את המקרונים לפני שהמרנג מתייבש וזאת כדי שהקישוטים והעיטורים יצמדו טוב למקרון.
חשוב לציין שלא כל סוג קישוט הולך טוב עם המקרונים, ולכן אם מנסים קישוט כלשהו בפעם הראשונה, יש לזלף על מעט מקרונים כדי לראות שהקישוט נאפה טוב עם המקרון ולא שובר את המקרון באפייה. כמו כן, אין להשתמש בקישוטים לחים, גם אלו יהרסו את העוגיות באפייה.
ניתן גם להשתמש בטוש אכיל ולצייר על המקרונים לאחר שאלו נאפים, טוש אכיל הינו אידיאלי לציור על מקרונים.
댓글