את מוכרת מקרונים?
בוקר טוב!
את הפוסט הזה אני כותבת כיוון שזו הפעם העשירית החודש ששאלו אותי דרך המייל אם אני מוכרת מקרונים, חלק מהאנשים אפילו לא שאלו ופשוט ביקשו הצעת מחיר לכמות של 800 מקרונים...אז כל פעם מחדש אני מזכירה שהאתר הזה הוא תחביב בלבד, אני לא מוכרת מקרונים ואין לי שום עניין להכין מקרונים בכמויות מסחריות ולמכור.
אבל אם נכנסתם לפוסט, אתם כנראה מחפשים מקרונים בכמות גדולה, נכון? אז קראו את ההמלצות שלי!
בשנתיים האחרונות יצא לי לטעום "עוגיות מקרון" באולמות אירועים, בכל מקום שאכלתי המקרון היה יותר נוראי מהשני. כן, גם בחתונות שבהן מדובר בשף מוכר. המקרונים האלה עושים שם רע (בלשון המעטה) למקרונים, אילו הייתי טועמת רק את המקרונים האלה, האתר הזה בחיים לא היה קיים. אבל למזלי המקרון הראשון שלי היה באיזה סניף מקדונלד בשאנז אליזה.
אז מה חשוב לבדוק כשאתם קונים מקרונים בכמות מסחרית מקונדיטור/ית?
אם יש לכם אפשרות לטעום "דוגמית", תטעמו, מקרונים עולים הרבה כסף וחבל שתקנו כמות עצומה אשר חוץ מקישוט יפה על השולחן לא תועיל בכלום.
מדובר במקרונים לאירוע שיהיו בו מבוגרים? תבקשו כמות של מקרונים ללא צבעי מאכל, כיוון שהרבה מבוגרים סולדים מצבעי מאכל. בתאכלס אין לצבעים טעם, חוץ מטעם פסיכולוגי..
לא להתפתות לקנות בגלל מחירים אטרקטיביים יותר, זה לא שווה לחסוך 40% מהמחיר אם העוגיות נוראיות. כמו כן לא בטוח שמה שיותר יקר יותר טעים.
לא לשכוח לשאול באיזה טמפ' אפשר להשאיר את המקרונים, יש מקרונים עם מליות עמידות, ויש מקרונים שהמלית תתחיל להימס כשהמקרון לא בקירור קל.
כמובן לשאול מה התוקף של המקרון, יש כאלו שמחזיקים 3 ימים ויש כאלו שמחזיקים שבוע +, זה תלוי במלית.
מקווה שעזרתי פה קצת, ועוד יותר מקווה שיפסיקו לשלוח לי מיילים עם בקשות להצעות מחיר ;)
Comments